Diseară, la Bistriţa: Oţelul, goana după puncte
Foto: Foto: Sorin Pană

Diseară, la Bistriţa: Oţelul, goana după puncte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

 

Formaţia gălăţeană va evolua împotriva ultimei clasate, Gloria Bistriţa, iar în cazul unei victorii trupa roş-alb-albastră s-ar putea duce la o distanţă confortabilă de locurile retrogradante


Cu un moral foarte bun după victoriile din ultimele două partide disputate (1-0 cu CFR Cluj şi 1-0 cu Pandurii), echipa antrenată de Petre Grigoraş se poate distanţa decisiv de zona retrogradării în cazul unei victorii la Bistriţa, contra Gloriei. Cu o victorie astăzi, Oţelul ar putea lua un avans confortabil în faţa echipelor aflate pe locurile de retrogradare, de aproximativ nouă puncte. Totuşi, în ciuda ultimului loc ocupat în clasament, Gloria a produs surpriza rundei trecute după ce a scos un egal neaşteptat la Vaslui, scor 1-1, meci în care a condus până în ultimul minut.

„Nicidecum să fie vorba de un meci uşor, Gloria a reuşit câteva rezultate surprinzătoare pe parcursul campionatului, inclusiv o victorie pe Arena Naţională cu Dinamo, plus cel mai recent rezultat, egalul de la Vaslui, când a şi condus aproape tot meciul. Sper că am reuşit să îi fac pe jucători să înţeleagă că meciul nu e câştigat dinainte, e cea mai mare greşeală să ne uităm în clasament pentru că atunci ar putea să apară lipsa de concentrare. Cu siguranţă că ne dorim să câştigăm, venim după două victorii importante contra unor echipe bune ale campionatului şi un succes ne-ar menţine forma bună. Totuşi, mai avem foarte mult de muncă până să ajungem la nivelul dorit”, a spus Petre Grigoraş, antrenorul Oţelului.

De asemenea, tehnicianul gălăţenilor a oferit şi un exemplu concret în ceea ce priveşte lipsa de concentrare la meciurile cu formaţiile mai slab clasate. „S-a văzut şi etapele trecute că nu contează locul din clasament, Astra s-a dus la Severin şi toată lumea credea că va câştiga la diferenţă mare, dar abia a scos un punct. La fotbal nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla”, a adăugat Grigoraş.

Până la ora jocului echipa roş-alb-albastră va efectua un antrenament dimineaţă, de la ora 9,30, iar întoarcerea spre Galaţi se va efectua sâmbătă dimineaţă.

Săptămâna viitoare, meci amical

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat că îşi doreşte să dispute un meci amical în săptămâna de pauză provocată de meciurile echipei naţionale. „Am discutat deja cu Narcis Răducan, i-am comunicat că îmi doresc să avem un amical săptămâna viitoare, sâmbătă sau duminică, pentru a reuşi să văd la lucru întreg lotul. Nu e neapărat să avem cine ştie ce adversar puternic, suntem în construcţie şi e normal să ne dorim cât mai multe meciuri”, a precizat „Grig”.

Până atunci, Oţelul va evolua în această seară la Bistriţa contra Gloriei, de la ora 21,30, în direct pe DigiSport 1.

 

 

Citit 1292 ori Ultima modificare Joi, 14 Martie 2013 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.