În această seară, meci cu Steaua. E rândul Oţelului să învingă!
Foto: FOTO: Sorin Pană

În această seară, meci cu Steaua. E rândul Oţelului să învingă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Formaţia gălăţeană va primi vizita liderului, în această seară, de la ora 21.30, iar conform ultimelor întâlniri, când cele două echipe şi-au împărţit victoriile, este rândul roş-alb- albaştrilor să se impună


În ultimele şase întâlniri dintre Oţelul şi Steaua, la Galaţi, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile, câte trei de fiecare. Încă din primul mandat al lui Grigoraş la Galaţi, formaţia gălăţeană s-a impus cu 2-1 în toamna anului 2006, a pierdut un an mai târziu, scor 0-1 şi s-a impus în ultimul an cu „Grig” pe bancă, scor 2-0. Tradiţia victoriilor împărţite a continuat şi cu Dorinel Munteanu la cârma echipei, 0-1 în ediţia 2009-2010, 1-0 în 2010-2011 şi 1-2 la ultima întâlnire, în primăvara anului trecut. De asemenea, Grigoraş, ca antrenor al celor de la Pandurii, n-a pierdut în ultimele trei confruntări cu Steaua, înregistrând două remize şi o victorie.

„Nu le am cu statistica, e posibil să fie aşa, să nu fi pierdut cu ei în ultimele trei întâlniri, dar din câte îmi aduc aminte un meci l-am jucat la Severin şi am făcut egal, altul pe la Ploieşti, când i-am bătut ca antrenor la Pandurii. Am încredere în echipă  şi sunt convins că jucătorii vor face tot posibilul pentru un rezultat favorabil. Sperăm ca noi să fim cei fericiţi la finalul jocului, să ne bucurăm de victorie alături de suporteri”, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul Oţelului

Fără doi titulari

Pentru meciul cu Steaua, antrenorul Petre Grigoraş nu va putea miza pe doi dintre titularii de la ultimele două jocuri de campionat. Sârbul Ljubinkovici va fi suspendat pentru cumulul de cartonaşe galbene, iar brazilianul Marquinhos este uşor accidentat şi nu va fi nici măcar pe banca de rezerve. „Există mici probleme de lot, pe lângă Ljubinkovici, care este suspendat, nu-l voi avea la dispoziţie pentru meciul cu Steaua nici pe Marquinhos. Este uşor accidentat şi nu pot conta pe el. Totuşi, lotul e suficient de numeros şi sunt posibilităţi de înlocuirea celor care lipsesc”, a precizat „Grig”.

Pe postul de fundaş stânga, cel lăsat liber de suspendarea lui Ljubinkovici, care a evoluat acolo la toate jocurile din 2013, va fi folosit Dan Popescu, care se află în faţa debutului său în Liga I, după transferul din această iarnă de la concitadina FCM Dunărea.

Partida Oţelul - Steaua este programată în această seară de la ora 21.30, în direct pe DigiSport. Preţurile biletelor sunt următoarele: 60 de lei la Tribuna I, 40 de lei la Tribuna a II-a, 20 de lei la Peluze, 300 de lei la Tribuna Zero. Tichetele pentru jocul cu Steaua vor fi valabile şi la meciul următor de pe teren propriu al Oţelului, cel cu CS Severin, de pe 13 aprilie.

Citit 1836 ori Ultima modificare Duminică, 31 Martie 2013 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.