Imbatabilul Bute!

Imbatabilul Bute!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doar patru reprize i-au trebuit lui Lucică pentru a tranşa disputa cu columbianul Fulgencio Zuniga * Aproape 15.000 de spectatori l-au susţinut pe campion * 19 knock-outuri din 24 de meciuri * Obiectivul puncheurului - unificarea centurilor  * Pechenii au sărbătorit toată ziua *

Marele eveniment din acest an al lui Lucian Bute s-a consumat cu sâmbătă dimineaţa (în România, noaptea - în Canada), la "Bell Center" din Montreal, unde a avut loc meciul de box în care gălăţeanul şi-a pus, pentru a treia oară, centura în joc la categoria supermijlocie. Adversar i-a fost columbianul Fulgencio  Zuniga - 31 ani, 22 victorii, dintre care 19 prin KO, un meci egal şi trei înfrângeri.

De partea cealaltă - Lucică al nostru, din Pechea - 29 de ani (i-a împlinit acum două săptămâni), 24 victorii la profesionişti, dintre care 19 prin KO, şi nicio înfrângere.

Confruntarea dintre cei doi a confirmat aşteptările susţinătorilor lui Bute. El a luat lupta pe cont propriu, şi-a ţinut la distanţă adversarul, punctând cu precizie. Viteza superioară şi alonja i-au fost, de asemenea, aliate.

În runda a patra  s-a produs deznodământul: Bute i-a aplicat o serie prelungită, iar un upercut de stânga a pus capăt luptei. O victorie rapidă, meritată, binevenită. Astfel că românul îşi păstrează, pentru a treia oară, titlul mondial.

Următorul meci al lui Bute ar putea avea loc în luna iunie. Dorinţa lui este aceea de a fi meciul care să consfinţească unificarea tuturor centurilor.

Acasă, la Pechea, meciul cu columbianul a fost urmărit cu sufletul la gură, deşi părinţii, prietenii şi consătenii lui Bute erau aproape siguri de victorie. După meci s-a declanşat petrecerea, care s-a prelungit până seara târziu. La aşa succes, aşa petrecere!

Citit 1105 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.