Pariurile zilei: Favorite la cote bune

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Startul noii rubrici de pariuri nu a fost cel scontat. Cu toate că am bifat corect o cotă de 1,80 încă din primul sfert de oră la meciul Real – Malaga, prin golul marcat de oaspeţi, am dat chix la celalat pont. Jablonec a învins cu 2-0 pe Liberec, iar noi am mizat că vor fi cel puţin trei goluri marcate. Chiar dacă a mai fost o jumătate de oră la dispoziţie pentru golul trei şi multe ocazii la ambele porţi, nu s-a marcat golul aşteptat.

PONTURILE ZILEI

Guingamp – Lens 1 (cotă 1,65)

Gazdele sunt în plină luptă pentru promovarea în prima ligă franceză, astfel că miza e imensă, mai ales că mai sunt doar trei etape de disputat. Guingamp se descurcă foarte bine acasă, cu zece victorii din 17 partide (doar Dijon are mai multe). Faptul că gazdele sunt la mâna lor pentru a promova este un atu în plus. Lens, rămasă la mijlocul clasamentului fără nicio grijă, n-a mai câştigat de şapte meciuri, dar are câteva remize. De fapt, singurul pericol este egalul. Pentru cei care vor mai multă siguranţă pot paria pe victoria gazdelor, cu bani rambursaţi la egal. 

 

Dukla – FC Brno 1 (cotă 1,65)

Dukla încă mai speră la cupele europene, e la cinci puncte în urma locului trei. Meciul cu FC Brno este la îndemână mai ales prin prisma faptului că oaspeţii au bilanţ foarte slab, cu opt înfrângeri din 13 partide şi doar şapte goluri marcate. Dukla a pierdut un singur meci pe teren propriu, iar în 2013 are trei victorii (printre care şi un succes, scor 5-1, cu Jablonec, locul patru) şi un egal „acasă”.

Citit 3203 ori Ultima modificare Joi, 09 Mai 2013 15:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.