Pariurile zilei: Şase ponturi pentru câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Furth – Freiburg 2 (cotă 1,75)

Furth e deja retrogradată, în timp ce Freiburg are nevoie de toate cele trei puncte pentru a-şi asigura locul şase, care duce în Europa.

 

Brest – Sochaux 2, la egal se rambursează banii (cotă 1,81)

Brest, deja retrogradată, numai înfrângeri în ultimele opt partide, iar Sochaux are nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradre. În plus, oaspeţii au plecat neînvinşi de la Lille, după ce au fost conduşi cu 3-0, şi au câştigat pe terenul celor de la Lyon, la două din ultimele trei deplasări.

 

Braga – Nacional 1 (cotă 1,50)

Gazdele încă mai speră pentru a prinde locul trei, care duce în preliminariile Ligii Campionilor, în timp ce Nacional e la mijlocul clasamentului, fără nicio grijă, plus o formă slabă.

 

Dinamo Moscova – FK Krasnodar 1 (cotă 1,70)

Echipa lui Dan Petrescu e la mâna ei în finalul sezonului. Dacă va câştiga meciul cu FK Krasnodar, care are un bilanţ modest în deplasări, face un pas mare pentru a prinde un loc de Europa.

 

Girona – Xerez 1 pauză / 1 final (cotă 1,60)

În liga secundă spaniolă, Girona e pe loc de promovare, cu două puncte avans, iar adversarul e mai mult decât accesibil. Xerez e ultima clasată, deja retrogradată şi cu înfrângeri pe linie, în timp ce Girona se descurcă excelent pe teren propriu.

 

FK Rostov – Zenit 2 (cotă 1,50)

Zenit încă mai speră la titlu după forma excelentă din ultima perioadă, în timp ce Rostov a pierdut cu echipe mult mai slab cotate chiar şi pe teren propriu.

Citit 3156 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2013 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.