Pariurile zilei: Fără goluri la nordici

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ultimul bilet făcut la rubrica de pariuri a ziarului, cel de marţi, a fost păgubos. Grasshoppers a dovedit că nu e o echipă demnă de a fi campioană, scor 0-4 la Young Boys, echipă lipsită de griji, iar Wigan se poate considera retrogradată după ce a comis-o acasă cu Swansea, scor 2-3. Am reuşit să prindem golul marcat de Gaz Metan la Vaslui, cotă 1,65, iar Troyes – Bordeaux a fost amânat.

PONTURILE ZILEI

 

Kuopio PS – Turku PS sub 2,5 goluri (cotă 1,65)

În ultima perioadă meciurile din Finlanda au devenit tot mai închise, cu goluri puţine. Spre exemplu, Turku PS s-a încadrat în intervalul de sub trei goluri marcate în meciurile disputate la toate cele patru jocuri de până acum. În plus, trei dintre ele au fost cu un singur gol marcat. De partea cealaltă, gazdele de la KuPS au trei din cele patru meciuri jucate până acum cu interval de sub trei goluri marcate, iar în cele două partide de pe teren propriu a fost 1-1 şi 0-1. Cota pentru sub 2,5 la acest meci este de 1,65.

 

Brage – Hammarby sub 2,5 goluri (cotă 1,70)

Nici suedezii nu mai joacă ofensiv, a ajuns şi în nordul Europei stilul predominant de apărare. Brage a început slab sezonul, cu doar patru puncte obţinute din tot atâtea partide, în timp ce Hammarby are opt puncte acumulate. De remarcat la aceste două echipe este faptul că ambele au reuşit să marcheze doar câte patru goluri în cele cinci partide disputate până acum. Mai mult, Brage a marcat o singură dată acasă, iar Hammarby o singură dată în deplasare. Astfel, cel mai indicat pariu la acest meci este sub 2,5 goluri, la o cotă de 1,70.

Citit 3028 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Mai 2013 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.