Pariurile zilei: Cu „Steagul” sus

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din cele două ponturi de vineri, Dukla – FC Brno a fost amânat, iar Guingamp a defilat acasă cu Lens, scor 7-0, şi îşi menţine locul de promovare. La aşa victorie pentru o cotă de 1,65, chiar că merită un loc în Ligue 1.

 

PONTURILE ZILEI

 

FC Braşov – CFR Cluj 1X (cotă 1,51)

 

„Stegarii” au dovedit în repetate rânduri că sunt redutabili pe teren propriu şi îşi doresc să termine sezonul în faţa CFR-ului, care mai are miză doar în Cupa României. Lejeritatea cu care tratează clujenii finalul de sezon s-a văzut şi runda trecută când au pierdut acasă cu CS Severin. FC Braşov a învins în actuala ediţie a Ligii I pe teren propriu pe Steaua, Rapid sau FC Vaslui.

 

Real Sociedad – Granada 1 (cotă 1,50)

 

Ce miză poate fi mai mare pentru gazde dacă nu un loc în Liga Campionilor? Şansa de a prinde potul de 20 de milioane de euro e prea mare pentru Sociedad ca să-i dea cu piciorul, mai ales că depinde numai de rezultatele sale. În plus, pe teren propriu s-a descurcat foarte bine în acest sezon. De partea cealaltă, Granada e pe muchie în zona retrogradării, dar şi dacă pierde astăzi, rămâne în afara ultimelor trei locuri.

 

FC Ufa – Metalurg Kusbas sub 2,5 goluri (cotă 1,80)

 

În liga a doua din Rusia predomină rezultatele cu mai puţin de trei goluri marcate. Metalurg Kusbas are numai meciuri cu „sub” în deplasările din 2013, reuşind să marcheze un singur gol. FC Ufa are 21 de partide din cele 29 jucate cu mai puţin de trei goluri înscrise în meci, iar oaspeţii au 23 din 30.

Citit 7459 ori Ultima modificare Duminică, 12 Mai 2013 14:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.