Ponturile zilei: Ne reparăm greşelile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Weekendul trecut a fost plin de surprize, iar de unele dintre ele ne-am lovit din plin. Dinamo Moscova a făcut doar egal cu Krasnodar, la fel ca şi Zenit la Rostov, iar Girona e pe cale să-şi piardă locul de promovare după ce a pierdut acasă cu ultima clasată. Freiburg şi Sochaux au fost echipe serioase şi au învins în deplasare cu Furth, respectiv Brest. Din păcate au fost mai multe surprize în weekend decât poate duce un parior, chiar dacă n-au fost la rubrica noastră: Schalke, Plzen, Vitesse, Juventus şi multe altele.

 

PONTURILE ZILEI

 

Dukla – FC Brno 1 (cotă 1,65)

Dukla se află în partea superioară a clasamentului, iar meciul cu FC Brno este la îndemână mai ales prin prisma faptului că oaspeţii au bilanţ foarte slab, cu opt înfrângeri din 13 partide şi doar şapte goluri marcate. Dukla a pierdut un singur meci pe teren propriu, iar în 2013 are trei victorii (printre care şi un succes, scor 5-1, cu Jablonec, locul patru) şi un egal „acasă”.

 

Khimki – Spartak Nalchik sub 2,5 goluri (cotă 1,80)

În cele patru partide din 2013, gazdele au remizat de trei ori, scor 0-0, iar o singură dată au pierdut la limită, 0-1. Cu un singur gol în meciurile de pe teren propriu, este tot mai clar că partida cu Nalchik se îndreaptă către un deznodământ cu puţine goluri. De asemenea, Spartak Nalchik s-a încadrat în intervalul de maximum două goluri înscrise, în partidele din deplasare disputate în 2013. Khimki are 19 partide din 29 cu sub 2,5 goluri, iar Spartak are 22 din 29.

Citit 2845 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2013 14:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.