Pariurile zilei: Cu ochii pe finală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ponturile de luni au fost bune până într-un punct. Am prins sub 2,5 goluri (cotă 1,80) la meciul FC Ufa – Metalurg Kuzbas, plus că am speculat o cotă bună la FC Braşov – CFR Cluj, scor 0-0, la care am jucat 1X. Din păcate, cel de-al treilea pont, cu victoria celor de la Real Sociedad cu Granada, a fost împiedicat în prelungiri odată cu golul egalizator al oaspeţilor.

 

PONTURILE ZILEI:

 

Benfica – Chelsea ambele marchează (cotă 1,70)

 

Finala Europa League pune faţă în faţă două mari echipe ale continentului, ba chiar reeditează duelul din sferturile Ligii Campionilor, ediţia precedentă. Forţa ofensivă este un atu pentru ambele echipe, astfel e greu de crezut că una dintre ele nu va marca. Cota de 1.70 pentru pontul „ambele marchează” este mai mult decât atractivă, având în vedere că cele două echipe au în medie peste două reuşite pe meci în tururile precedente.  

 

Corinthians – Boca Juniors 1 (cotă 1,55)

 

Returul din Copa Libertadores începe de la 0-1. Lotul brazilienilor de la Corinthians este mult peste cel al Bocăi. Deţinătoare a trofeului, câştigătoare a Cupei Mondiale a cluburilor după finala cu Chelsea şi cu jucători în lot precum Pato, Guerrero sau Renato Augusto, Corinthians e mare favorită să câştige. În plus, forma arătată în ultima vreme de brazilieni demonstrează că în tur a fost doar un accident. Partida se va disputa în noaptea de miercuri spre joi.

Citit 3150 ori Ultima modificare Marți, 14 Mai 2013 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.