Pariurile zilei: Mizăm pe două campioane

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Parcă suntem urmăriţi de ghinion. Khimki - Spartak Nalchik, un meci care părea evident de sub 2,5 goluri, a fost 2-1, cu două din cele trei goluri marcate în ultimele zece minute. În schimb, Dukla a învins pe Brno, scor 3-2, după ce a condus aproape tot meciul chiar şi la două goluri diferenţă.

 

PONTURILE ZILEI

 

Lokeren - Anderlecht 2 (cotă 1,55)

 

În play-off-ul pentru câştigarea campionatului în Belgia, Anderlecht a rămas principala favorită. Cu două puncte avans faţă de Brugge şi Zulte, echipa din Bruxelles trebuie să câştige meciul de la Lokeren, singura echipă din play-off rămasă fără nicio şansă la cupele europene. Ba mai mult, gazdele au pierdut cinci din cele opt partide disputate în play-off.

 

Molde - Haugesund 1 (cotă 1,70)

 

Campioana en-titre a Norvegiei se află pe ultimul loc, dar cu semne de revenire. Aşa cum ediţia trecută au reuşit să câştige campionatul prin bilanţul excelent de pe teren propriu, Molde are nevoie disperată de victorie pentru a reveni în bătălia de la vârf. Semnele de revenire au fost deja văzute la ultimele partide, egal la Start şi victorie acasă cu Aalesunds, scor 4-1.

 

De încercat:

Esbjerg - Odense 1 (cotă 1,95)

Poate că nu e cel mai sigur meci al zilei, dar e o partidă care poate fi luată în calcul, mai ales  că oferta nu e foarte generoasă. Baza acestui pont e forma mizerabilă prin care trec oaspeţii. Cu cinci înfrângeri consecutive şi fără nicio miză rămasă, Odense pare pradă uşoară. În ultimele două deplasări a pierdut cu acelaşi scor, 1-4. De cealaltă parte, Esbjerg a câştigat deja Cupa şi poate fi mulţumită cu ce a obţinut până acum, dar forma arătată în ultima vreme dovedeşte că tinde la mai mult şi în campionat.

Citit 3171 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2013 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.