Pariurile zilei: Final de sezon

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dortmund - Hoffenheim gazdele marchează în ambele repr. (cotă 1,80)

 

Pentru Borussia Dortmund, meciul cu Hoffenheim este ultima repetiţie înaintea finalei Ligii Campionilor. Şansele oaspeţilor de a se salva de la retrogradare sunt practic compromise prin prisma faptului că evoluează pe terenul Borussiei, în timp ce contracandidatele, care au avans de două puncte, au meciuri mult mai uşoare.

 

Ponferradina - Numanica 1 (cotă 1,85)

 

Gazdele sunt în plină luptă pentru a prinde un loc în barajul de promovare, în timp ce Numancia n-a mai bătut pe nimeni de şase etape. Ponferradina a reuşit să câştige pe teren propriu în faţa unor adversari mult mai dificili decât Numancia. De asemenea, oaspeţii sunt la jumătatea clasamentului, fără o miză reală.

 

Benfica - Moreirense H1 (cotă 1,50)

 

După cât a pătimit Benfica în ultimele două partide, când practic a pierdut şansa de a câştiga două trofee importante, Moreirense ar trebui să fie mulţumită cu cât mai puţine goluri primite. Chiar dacă teoretic mai au şanse de salvare, oaspeţii sunt o pradă sigură, mai ales că Benfica mai are ceva speranţe pentru a câştiga campionatul, în cazul în care Porto se încurcă la Ferreira.

 

Nurnberg - Werder 1, la egal pariul se rambursează (cotă 1,74)

 

Werder a reuşit să se salveze runda trecută de la retrogradare, dar rămâne cu un bilanţ catastrofal: 12 partide consecutive fără nicio victorie. De partea cealaltă, FC Nurnberg e o echipă redutabilă pe teren propriu. Mizăm pe victoria gazdelor, dar pe o cotă mai mică pentru că în caz de egal ne primim banii înapoi.

Citit 3494 ori Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2013 14:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.