Pariurile zilei: Ponturi variate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CSMS Iaşi - Gaz Metan interval 2-3 goluri (cotă 1,90)

Gazdele au nevoie de victorie pentru a părăsi locurile de retrogradare, dar Gazul nu e chiar aşa uşor de bătut. Ieşenii au ultimele cinci partide jucate cu rezultate de două sau trei goluri, în timp ce trupa lui Mulţescu are patru din ultimele şase partide în acelaşi interval. De altfel, intervalul de două-trei goluri e cel mai întâlnit la jocurile din Liga I.

 

Mallorca - Betis X2 (cotă 1,50)

Betis a trecut printr-o serie de partide grele şi are nevoie să câştige cât mai multe puncte în finalul sezonului pentru a obţine un loc cât mai bun în preliminariile din Europa League. De partea cealaltă, Mallorca e ultima clasată şi aproape retrogradată. Până la meciul cu Betis a avut alte partide mai la îndemână de a fi câştigate, dar a ratat şansa de a depăşi locurile retrogradabile.

 

Start - Stromsgodset 2, la egal se rambursează banii (cotă 1,70)

Vicecampioana Stromsogodset, actualul lider din Norvegia, are de jucat în deplasare cu o nou-promovată. Chiar dacă a început destul de bine sezonul, Start a dat semne de slăbiciune în ultima perioadă. După ce a condus aproape tot campionatul în ediţia precedentă şi a pierdut pe final, Stromsgodset e motivată să se distanţeze decisiv în fruntea clasamentului. Cota foarte bună oferită la victorie ne determină să ne luăm şi măsură de siguranţă, iar în caz de egal ne primim banii înapoi.

Citit 3470 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2013 15:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.