Pariurile zilei: Ora de franceză

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

GFC Ajaccio - Guingamp 2 (cotă 1,55)

 

Cu trei puncte obţinute la Ajaccio, ultima clasată şi deja retrogradată în liga a treia, Guingamp ar reuşi să promoveze în Ligue 1. În ultima etapă disputată, Guingamp a câştigat cu 7-0 pe teren propriu un meci considerat mult mai dificil, cu Lens.

 

Angers - Tours 1 (cotă 1,60)

 

Trupa lui Keşeru are nevoie disperată de toate cele trei puncte pentru a nu-i scăpa printre degete promovarea ce părea doar o chestiune de timp în urmă cu câteva etape. Tours este la mijlocul clasamentului, fără nicio grijă în final de sezon.

 

Frejus - Colmar 1 (cotă 1,50)

 

Aflată pe loc promovabil, cu doar un punct avans, Frejus mai poate face un pas către Ligue 2 în cazul unei victorii cu Colmar. Oaspeţii trec printr-o formă slabă, cu trei înfrângeri în ultimele cinci partide.

 

Quevilly - CA Bastia 2 (cotă 1,85)

 

În spatele celor de la Frejus, cu două puncte în urmă, se află CA Bastia. Cea de-a doua echipă a oraşul poate forţa promovarea printr-o victorie pe terenul ultimei clasate Quevilly, care e deja retrogradată în liga a patra. De asemenea, nici forma nu ajută gazdele, care au pierdut trei din ultimele cinci partide. În plus, Quevilly e pe ultimul loc şi în clasamentul meciurilor de pe teren propriu.

 

Amiens - Bourg 1 (cotă 2,90)

 

Cu toate că este lipsită de griji în finalul sezonului, Amiens are o formă mult mai bună decât formaţia oaspete. Cu victorii şi egalul contra echipelor de la vârf, gazdele au de înfruntat cea mai slabă echipă ca formă a seriei, cu bilanţ dezastruos: opt înfrângeri consecutive.

Citit 6405 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2013 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.