Pariurile zilei: Promovare şi titlu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CA Bastia - Creteil 1 (cotă 2,00)

Gazdele au şansa să promoveze în liga secundă din Franţa. Mai e doar un meci, cel cu Creteil, care e deja promovată şi nu poate pierde primul loc. Oaspeţii au risipit puncte în ultimele etape contra unor formaţii mult mai slab cotate decât adversarul de astăzi, semn că sunt deja cu gândul la vacanţă. Ce-i drept, pentru ca Bastia să promoveze e nevoie şi de un pas greşit al celor de la Frejus, în deplasare cu Red Star, care are nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare.

Pelikan - Wisla Pulawy 1 (cotă 2,00)

Trebuie precizat din start că nu-i un meci uşor, dar are o cotă bună şi merită încercat. Pelikan (liga a treia din Polonia) e cu un meci mai puţin şi trei puncte în spatele locului de promovare, în timp ce Wisla e deja în vacanţă şi a rămas fără nicio miză. Problema e că Wisla traversează o formă decentă, dar miza gazdelor, care teoretic au şi un lot mai valoros, ar trebui să-şi spună cuvântul. Pentru mai multă siguranţă ar putea fi încercat şi o şansă dublă, cu acoperire la egal.

Widzew Lodz - Legia Varşovia 2 (cotă 1,65)

Cea mai în formă echipă, Legia, evoluează pe terenul penultimei clasate ca formă, Widzew. Oaspeţii sunt la câţiva paşi de câştigarea campionatului, iar unul dintre ei presupune şi o victorie în deplasare cu Widzew Lodz, una dintre cele mai slabe echipe ale returului în Polonia. Mai mult, gazdele sunt aproape salvate de la retrogradare, cu cinci puncte avans şi destule echipe aflate sub Widzew în clasament.

Citit 3538 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2013 14:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.