Pariurile zilei: A mai rămas un trofeu pentru Benfica

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Brann - Sarpsborg 1 (cotă 1,65)

Gazdele au un bilanţ uluitor pe teren propriu. Cu şase victorii din tot atâtea partide şi golaveraj net, 12-1, Brann e o formaţie care trăieşte de pe urma succeselor de acasă. De altfel, la Brann a devenit un fel de tradiţie acest aspect, şi-n sezonul precedent se număra printre echipele fruntaşe la jocurile de acasă. De cealaltă parte, Sarpsborg are bilanţ slab în deplasare şi se poziţionează mai rău în clasament.

Guimaraes - Benfica H2 (cotă 1,80)

După cât au pătimit cei de la Benfica în ultima vreme, e clar că vor fi supermontaţi pentru finala Cupei Portugaliei. Guimaraes a obţinut deja calificarea în cupele europene, iar diferenţa de valoare faţă de Benfica este extrem de mare. Trupa lui Jorge Jesus a ratat titlul în ultimele două etape şi a pierdut finala Europa League deşi a jucat mai bine, astfel că toată frustrarea acumulată ar trebui să devină o motivaţie suplimentară pentru a câştiga măcar Cupa Portugaliei.

Ajaccio - Nice 2, la egal pariul se rambursează (cotă 1,51)

Echipa lui Mutu a mers rău în ultima vreme, dar e salvată de la retrogradare dacă nu pierde la un scor de proporţii. În schimb, Nice mai are şanse să prindă un loc de cupă europeană, dar îi trebuie neapărat toate cele trei puncte. Oaspeţii au avut un sezon grozav şi cu siguranţă vor fi motivaţi să câştige pentru a spera până la capăt că pot prinde un loc de Europa League. Totuşi, meciurile din Franţa sunt destul de imprevizibile şi ne luăm măsuri de siguranţă, iar în caz de egal, ne primim banii înapoi.

Citit 3518 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2013 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.