Gălăţeanul Alexandru Tudorie a fost convocat şi la naţionala U18

Gălăţeanul Alexandru Tudorie a fost convocat şi la naţionala U18
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alexandru Tudorie, 17 ani, a fost convocat la reprezentativa Under 18 a României. Naţionala condusă de Ionel Augustin (acelaşi antrenor ca şi la U20) se va reuni vineri, urmând să susţină la Bucureşti, două partide amicale în compania reprezentativei similare a Suediei.

Tudorie abia s-a întors de la acţiunea naţionalei României, categoria sub 20 de ani, cu care a evoluat în Spania, contra Egiptului, scor 2-2. Jucătorul gălăţean a bifat ultimele 18 minute ale partidei. De menţionat faptul că Tudorie a fost cel mai tânăr jucător din lot, cu trei ani mai mic faţă de majoritatea coechipierilor.

Astfel, convocat şi pentru România U18, Tudorie joacă fotbal la foc automat chiar şi în vacanţă.

„Nu mă deranjează absolut deloc că nu mai am vacanţă. Chiar dacă aş fi stat acasă tot pe terenul de fotbal eram”, a spus Tudorie.

Cel poreclit „Tudi” de colegi este un obişnuit al selecţiilor la naţională, fiind convocat în mod constant la reprezentativa categoriei sale de vârstă. Alexandru Tudorie a debutat deja pentru prima echipă a Oţelului, la meciul de campionat cu Petrolul, scor 0-1. Juniorul gălăţean este unul dintre golgheterii echipei secunde, dar se află în topul marcatorilor şi la Juniori A.

Citit 1313 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2013 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.