Fotbaliştii Oţelului şi-au reluat antrenamentele. Deocamdată, doar cantonamentele nu sunt incerte

Fotbaliştii Oţelului şi-au reluat antrenamentele. Deocamdată, doar cantonamentele nu sunt incerte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fotbaliştii de la Oţelul şi-au încheiat luni vacanţa, reunirea lotului găsind clubul într-o situaţie fără precedent, plină de incertitudini: salarii restante la jucători, conturi blocate de sechestrul impus de ANAF, fotbalişti evacuaţi din apartamente pentru neplata chiriilor de către club şi fără să se ştie cu ce antrenor principal vor porni la drum în viitorul sezon.

Deşi tehnicianul Petre Grigoraş a demisionat, primul antrenament a fost condus aseară de staff-ul acestuia, secunzii Marian Dinu, Dan Moţei şi preparatorul fizic Gheorghe Avram, semn că încă se speră într-o normalizare rapidă a situaţiei. “Am continuat să vorbesc zilnic cu Petre Grigoraş, sperând să–l menţinem la echipă, dar atât timp cât problemele esenţiale nu s-au rezolvat îşi menţine poziţia”, a explicat Narcis Răducan, directorul general al clubului.

Răducan a precizat că sunt asigurate cele două cantonamente programate în această vară, la Poiana Braşov de marţi până pe 27 iunie şi apoi în Anglia, între 29 iunie şi 12 iulie, urmând ca marţi să aibă loc o întâlnire cu patronul clubului, Dan Grigore Adamescu, pentru a mai rezolva din probleme. ”Încă situaţie este sensibilă, sunt obligat să caut soluţii. Deocamdată mă bucur că putem trimite echipa în pregătire în cele mai bune condiţii. Marţi voi avea o întâlnire cu domnul Adamescu, pentru că sunt probleme care presează”, a declarat Narcis Răducan.

La primul antrenament după vacanţă au participat 33 de jucători, de pe margine asistând alţi doi, Zaharia şi Cojoc, încă cu probleme medicale. Benga, care a avut nunta weekendul trecut a fost învoit, însă a lipsit nemotivat chilianul Daud Gazale. Noutăţilele au reprezentat mijlocaşul ofensiv Alexandru Buhuşi, venit de la Fortuna Brazi, alături de revenirea împrumutaţilor din sezonul trecut Ciprian Milea (CSMS Iaşi), Mişelăricu (Delta Tulcea), Chipirliu (Dunărea) şi Cucu (FCM Târgu Mureş). De la Oţelul II au fost aduşi Moglan, Adăscăliţei, Şt. Lupu şi Gohoreanu.      

Citit 1571 ori Ultima modificare Marți, 18 Iunie 2013 10:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.