Pariurile zilei: Trei încercări

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Honka – Mypa 1 (cotă 2,15)

 

Cu cinci victorii consecutive pe teren propriu, Honka stă mult mai bine în clasament decât Mypa, pe locul trei, la doar două puncte în spatele liderului HJK. Şi cum meciurile de acasă au reprezentat atuul celor de la Honka, e şansa gazdelor măcar să se apropie şi mai tare de lider. De partea cealaltă, Mypa nu e o echipă rea, dar are un singur succes în ultimele cinci partide. Formaţia de pe locul şase în Finlanda a reuşit să câştige un singur meci din cele cinci deplasări de până acum.

 

Cuba U20 – Nigeria U20 peste 2,5 goluri (cotă 1,70)

 

De regulă, la meciurile de juniori se lasă cu goluri multe marcate, drept dovadă şi debutul celor două formaţii la Campionatul Mondial U20. Nigeria a pierdut, scor 2-3, cu Portugalia, în timp ce Cuba a cedat, scor 1-2, contra reprezentativei similare a Coreei de Sud. Şansele să vedem un meci deschis sunt şi mai mari şi datorită faptului că acest meci reprezintă ultima speranţă de calificare pentru cele două formaţii.

 

Gefle – Djurgarden pauză sau final X (cotă 1,57)

 

Gazdele au înregistrat o serie incredibilă de egaluri în ultima vreme, cinci din ultimele cinci partide disputate. Nici Djurgarden n-o duce rău, cu trei remize în şase meciuri. Ne luăm măsuri de siguranţă şi mizăm pe un egal la pauză sau la final. Cele mai multe egaluri din ligă, atât la pauză, cât şi la final, le are Gefle.

Citit 3575 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2013 14:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.