Succes pentru Oţelul Galați într-un amical din Anglia

Succes pentru Oţelul Galați într-un amical din Anglia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fotbaliştii de la Oţelul au susţinut cel de-al treilea meci amical din cantonamentul de pe tărâm britanic. Gălăţenii au întâlnit formaţia din liga a treia scoţiană, Ayr United, reuşind să se impună, scor 2-0.

Primul gol a fost marcat în minutul 16 de Băjenaru, care a reluat în poartă mingea respinsă de portarul advers după şutul lui Chipirliu de la 16 metri. Diferenţa a fost majorată în minutul 72, atunci când şutul lui Neagu a fost deviat de Paraschiv în poarta adversă. Oţelul a mai avut câteva oportunităţi bune de a marca prin Mişelăricu, Tudorie, Adăscăliţei sau Astafei.

Antrenorul Ionuţ Badea a început partida cu următoarea formulă de joc: Brăneţ – Joao Felipe, Mişelăricu, Costin, Murgoci – Adăscăliţei, Milea, Băjenaru – Marquinhos, Tudorie, Chipirliu.

Din minutul 46 au intrat Gohoreanu, Lupu şi Moglan în locul lui Chipirliu, Adăscăliţei şi Mişelăricu. Apoi, în minutul 62 afost introdusă o nouă partitură: Grahovac – Cojoc, Sîrghi, Benga, Popescu – Neagu, Filip, Giurgiu – Iorga, Paraschiv, Astafei.

Oţelul a încheiat cel de-al treilea meci la rând fără gol încasat.

Următoarea partidă amicală a gălăţenilor este programată marţi, 9 iulie, contra celor dela Wolverhampton(liga a treia din Anglia). Până acum, trupa lui Ionuţ Badea a câştigat, scor 4-0, cu Bury şi a remizat, 0-0, cu Livingston.  

Citit 1169 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iulie 2013 21:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.