Pariurile zilei: Ţinem cu Dorinel

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tom Tomsk - Kuban 2 (cotă 2,25)

Echipa lui Dorinel Munteanu, Kuban Krasnodar, este una dintre echipele care se va bate în acest sezon pentru cupele europene, în timp ce pentru Tom Tomsk ar fi o performanţă să se menţină pe linia de plutire. Ţinem cu Dorinel şi avem încredere că poate câştiga împreună cu echipa sa partida din deplasare cu Tom Tomsk. Gălăţenii ştiu cel mai bine care-i puterea lui Dorinel, astfel că după egalul de runda trecută, e timpul să câştige şi Kuban.

Jablonec - FC Brno 1 (cotă 1,55)

Prima etapă din Cehia scoate în evidenţă un meci tentant pentru jucat 1 solist. Jablonec, care a făcut un sezon grozav în ediţia precedentă, are nevoie de un succes încă din prima etapă pentru a-şi reconfirma statutul de echipă de podium în Cehia. FC Brno e genul de echipă arţăgoasă, care se mulţumeşte şi cu puţin. Sperăm noi să se mulţumească şi cu o înfrângere la limită.

FC Botoşani - CFR Cluj 2 (cotă 1,75)

 

Cel mai dezechilibrat meci al primei etape din Liga I, la o cotă mai mult decât ofertantă, este cel dintre FC Botoşani şi CFR Cluj. Conform statisticilor din ultimii ani, CFR Cluj va câştiga campionatul în actuala ediţie. Totuşi, nu ne ducem atât de departe cu presupunerile şi pariurile, dar mizăm pe victoria clujenilor la Botoşani, în faţa unei nou promovate. CFR Cluj are suflu nou şi ambiţia de a reuşi.

Citit 3044 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iulie 2013 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.