Pariurile zilei: Un nou început

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Plzen - Bohemians peste 2,5 goluri (cotă 1,65)

Gata cu vacanţa pariurilor, e un nou început de sezon în majoritatea campionatelor. Printre cele care deja iau startul se numără şi campionatul Cehiei, acolo unde câştigătoarea din ultimii doi ani, Viktoria Plzen, are meci uşor pe teren propriu. Dar cum cota e nesatisfăcătoare la victorie, mizăm pe goluri multe, aşa cum face Plzen de obicei. Ultima ispravă a fost chiar marţi, când în preliminariile din Liga Campionilor, după 0-0 la pauză, Plzen s-a impus cu 4-3 în faţa celor de la Zeljeznicar, mult peste numărul de goluri de care avem nevoie.

Dinamo Moscova - Anzhi sub 2,5 goluri (cotă 1,65)

Echipa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, obişnuită cu stilul prudent al antrenorului, are meci cu o altă echipă prudentă din fire, Anzhi. Cele două formaţii au fost în topul celor cu meciuri închise şi în sezonul precedent. E genul de meci în care echipa care va marca e ca şi câştigătoare.

Mariupol - Dnepr 2 (cotă 1,90)

Dnepr e într-o situaţie aproape disperată să prindă un loc de Liga Campionilor, având în vedere investiţiile făcute în ultimele sezoane. În campionatul din Ucraina, diferenţele sunt uriaşe între echipele fruntaşe, de genul Dnepr sau Şahtior, şi cele din pluton. Un pas greşit încă din prima etapă n-ar pica bine deloc pentru Dnepr la investiţiile făcute.

Citit 2217 ori Ultima modificare Joi, 18 Iulie 2013 15:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.