Pariurile zilei: Liga I e la putere

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Vaslui – Rapid 1 (cotă 1,60)

 

Liga I a revenit şi deja a luat prim-planul când vine vorba de rubrica pariurilor. Poate că n-a mai fost FC Vaslui vioara întâi la transferuri ca în alte vremuri, dar tot are un lot destul de solid. În plus, Rapid abia a reuşit să-şi salveze locul de Liga I după un baraj chinuit cu modesta Concordia Chiajna. FC Vaslui poate fi o pretendentă la un loc de cupă europeană, dar pentru asta trebuie să-şi menţină rezultatele bune de pe teren propriu, la fel ca în sezoanele precedente.

 

Corona Braşov – Oţelul 2, la egal pariul se rambursează (cotă 1,86)

 

Oţelul va întâlni în primul meci al noului sezon pe una dintre cele mai slabe echipe din prima ligă, Corona Braşov. Formaţia nou promovată în primul eşalon are în componenţă jucători destul de în vârstă, cu ani mulţi în ligile inferioare, în timp ce în lotul Oţelului încă mai există fotbalişti care pot face diferenţa. Oţelul are o cotă de 2,70 la victorie şi ca măsură de precauţie ne permitem să ne luăm banii înapoi în caz de egal, doar că eventualul succes al gălăţenilor ne va înmulţi  cu 1,86 suma investită.

 

Landskrona – Varbergs 1 (cotă 1,85)

 

Două formaţii de la jumătatea clasamentului din Suedia poate nu reprezintă o miză pentru mulţi dintre pariori, dar totuşi, la o analiză mai amănunţită descoperim că Landskrona a reuşit majoritatea victoriilor pe teren propriu, acolo unde are un bilanţ decent. Coroborat cu cele cinci înfrângeri din şapte partide în deplasare pentru Varbergs, nu putem decât să pariem pe 1 solist la o cotă destul de mulţumitoare.

Citit 2709 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iulie 2013 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.