Pariurile zilei: Solist pe echipele gazdă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ceahlăul – Corona 1 (cotă 1,65)

 

Am văzut ce poate Corona în meciul cu Oţelul, adică mai nimic. Încă după prima rundă cea de-a doua formaţie a Braşovului din prima ligă pare să fi luat locul Gloriei Bistriţa din sezonul trecut. Mai precis, o echipă formată din jucători în vârstă şi de nivelul ligii secunde nu poate emite pretenţii prea mari. De partea cealaltă, Ceahlăul pare echipa cu experienţa necesară pentru a nu se împiedica de o nou promovată, chiar pe teren propriu. 

 

Nordsjaelland – Viborg 1 (cotă 1,70)

 

Vicecampioana sezonului precedent din Danemarca, FC Nordsjaellad, a început cum nu se putea mai rău noua ediţie de campionat cu o înfrângere, scor 0-4. Astfel, pentru Nordjaelland meciul de pe teren propriu cu nou promovata Viborg e un motiv în plus de a câştiga pentru a-şi spăla păcatele din prima etapă. În ultimele sezoane, FC Nordsjaelland a fost singura echipă daneză care a reuşit să le pună probleme celor de la FC Copenhaga, cea mai în vogă echipă a momentului.

 

Ceske Budejovice – Mas Taborsko 1 (cotă 1,55)

 

În liga secundă din Cehia ne atrage atenţia o partidă între o retrogradată din prima ligă şi o nou promovată din liga a treia. Ceske Budejovice a dat semne de revenire pe finalul sezonul trecut, însă prea târziu pentru a evita retrogradarea în liga secundă, astfel că acum are toate motivele să tragă tare încă de la începutul sezonului, mai ales că primul adversar îi este la îndemână pentru a obţine un succes.

Citit 3130 ori Ultima modificare Joi, 25 Iulie 2013 15:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.