Pariurile zilei: Meciuri “coapte”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Portuguesa – Atletico PR pauză X (cotă 2,10)

 

Portuguesa este echipa noastră preferată de pariat pe egal la pauză, mai ales când joacă pe teren propriu. După ce sezonul trecut am profitat din plin de rezultatele de egalitate după prima repriză, de această dată nu putem da înapoi, cu atât mai mult cu cât Atletico PR are de patru ori X la pauză în ultimele cinci partide. De Portuguesa nici nu mai sunt multe de zis, doar o singură dată a călcat strâmb până acum. Cele două formaţii se află şi pe poziţii apropiate în clasament, astfel că echilibril, mai ales din prima repriză, ar trebui să fie şi mai accentuat.

 

Brann – Rosenborg 1, la egal pariul se rambursează (cotă 1,96)

 

De mult n-am mai întâlnit o echipă atât de bună pe teren propriu aşa cum este Brann. Deşi nu se află pe podium, Brann a câştigat toate cele opt partide de pe teren propriu disputate până acum, şi de fiecare dată de o manieră ireproşabilă. De această dată e un adversar destul de dificil, dar Rosenborg vine şi după eliminarea din Europa League de joi seară, astfel că drumul din Scoţia poate să-şi pună amprenta şi mai tare. Pentru a ne lua totuşi o măsură de siguranţă, reducem cota de 2,75 pentru victoria gazdelor până la 1,96, cu condiţia că la egal ne primim banii înapoi.

 

Genk – Oostende 1 (cotă 1,50)

 

Fosta campioană a Belgiei îşi doreşte să prindă un loc de Liga Campionilor şi în actualul sezon, iar debutul în noua ediţie de campionat îl are cum nu se putea mai bine, pe teren propriu, împotriva unei nou promovate. Diferenţa de valoare este clar înclinată înspre Genk, iar dacă meciul se disputa în etapa a 15-a de exemplu, n-am fi primit mai mult de 1,20 pentru o victorie a gazdelor, aşa că profităm acum cât putem.

Citit 8162 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iulie 2013 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.