Pariurile zilei: Să curgă golurile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FK Sarajevo – Kukesi peste 2,5 goluri (cotă 1,80)

 

Chiar dacă de obicei ne orientăm către pariuri cu goluri puţine, de această dată aşteptăm să curgă golurile. În preliminariile din Europa League, duelul echilibrat dintre FK Sarajevo (Bosnia) şi Kukesi (Albania) s-a încheiat în primă manşă cu victoria albanezilor, scor 3-2. Toate echipele din Bosnia s-au dezlănţuit până acum cu în cupele europene cu rezultate încântătoare pentru public, cu goluri multe la fiecare joc. Astfel că returul dintre cele două echipe se anunţă cel puţin la fel de palpitant ca în prima manşă.

 

Rubin Kazan – Jagodina peste 2,5 goluri (cotă 1,55)

 

Ruşii sunt serioşi când vine vorba de cupe europene, că doar aşa au ajuns să aibă nu demult şi câte trei echipe în Liga Campionilor. Rubin Kazan e o trupă ofensivă, a marcat în toate partidele oficiale de până acum, dar nici sârbii nu renunţă prea uşor. Jagodina s-a ţinut tare şi în manşa tur când a pierdut, scor 2-3, astfel că jocul ofensiv e unica soluţie pentru retur.

 

Liberec – Skonto Riga H1 (cotă 1,80)

 

Una dintre surprizele din manşa tur a turului doi preliminar din Europa League a fost la meciul dintre Skonto Riga şi Slovan Liberec, după ce letonienii s-au impus cu 2-0. Liberec a avut un final de sezon senzaţional în Cehia şi nu poate da cu piciorul muncii de pe parcursul unui campionat. Puţină concentrare din partea cehilor şi vor curge golurile calificării pentru Liberec.

Citit 3457 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iulie 2013 14:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.