Pariurile zilei: Să curgă golurile şi încasările!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Petrolul – Pandurii Peste 2,5 (cotă 2,20)

Avem aşteptări mari de la derbiul rundei în Liga I, un duel între două  din reprezentantele fotbalului românesc în Europa League. În sezonul precedent, dar şi în prima parte a celui actual, ambele combatante au arătat un potenţial ofensiv remarcabil, astfel că suntem în aşteptarea unui meci în care să se marcheze mai mult de două goluri. Cota este mai mult decât tentantă pentru un astfel de pariu pentru a nu miza pe Hamza şi ai săi pe de o parte, Eric şi compania de cealaltă.

Kitckee – Manchester United Peste 3,5 (cotă 1,70)

Chiar dacă nu prea agreem pariurile pe jocurile amicale, parcă ne-am bate joc de banii noştri dacă nu am băga în seamă această oportunitate. Redutabila echipă engleză va avea în faţă o echipă din Hong-Kong, iar dacă nici aici nu sunt premise pentru un joc cu mai mult de trei goluri…

FC Brno – Bohemians 1 (cotă 2,15)

Brno nu s-a descurcat foarte rău pe teren propriu sezonul trecut şi are un moral bun la primul joc acasă al actualului sezon, după un egal scos în deplasare în etapa inaugurală. În mod normal n-ar trebui să fie probleme, mai ales că adversară este o nou–promovată care a încasat cinci goluri în etapa de debut fără să dea vreunul.

Citit 2934 ori Ultima modificare Duminică, 28 Iulie 2013 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.