Pariurile zilei: Miza grupelor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dinamo Tbilisi – Steaua ambele marchează (cotă 1,80)

 

De acum echipele din preliminariile UCL sunt în febra grupelor. Cine trece de acest tur are garantat un loc în grupe, în Liga Campionilor sau în Europa League, în funcţie de următorul rezultat. Steaua se duce la Tbilisi cu gândul de a marca, iar Dinamo a primit gol în ambele partide cu o formaţie de semi-profesionişti în turul precedent. Nici Steaua nu poate scăpa de gol primit la cât de răi sunt georgienii şi mai ales că Dushan Uhrin cunoaşte slăbiciunile fotbalului românesc.

 

Sahtior Karagandy – Skenderbeu Korca 1 (cotă 1,45)

 

Poate că nu e o cotă foarte generoasă, dar pare un meci destul de bun de luat în calcul pentru victoria gazdelor. Sahtior Karagandy a eliminat prin dublă victorie pe BATE Borisov şi are un nivel fotbalistic în creştere, în timp ce campioana Albaniei şi-a cam depăşit deja condiţia. Echipa din Kazahstan dispune de mai multe resurse decât Skenderbeu Korca pe toate planurile, astfel că cel puţin o victorie în manşa tur e foarte probabilă, dacă nu chiar calificarea.

 

FC Basel – Maccabi Tel-Aviv oaspeţii marchează (cotă 1,60)

 

FC Basel nu mai e cea fost, e departe de nivelul din anii precedenţi. Asta nu însemnă că nu va câştiga meciul cu Maccabi Tel-Aviv, noi doar mizăm că oaspeţii vor reuşi să înscrie. Elveţienii oricum n-au avut niciodată o apărare de fier, iar în această vară s-a despărţit de cei mai buni oameni din compartimentul defensiv. Maccabi nu e o echipă de lepădat şi are toate şansele să marcheze pentru o cotă de 1,60 pe terenul celor de la FC Basel.

Citit 3344 ori Ultima modificare Luni, 29 Iulie 2013 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.