Pariurile zilei: Repliere la câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Celtic – Elfsborg 1 (cotă 1,55)

 

După ce în sezonul trecut a reuşit să treacă de grupele Ligii Campionilor, e clar că şi în actualul sezon pentru Celtic e important să ajungă măcar în faza grupelor. Fără să piardă prea mulţi jucători din echipa de anul trecut, scoţienii pornesc favoriţi în faţa celor de la Elfsborg. Un atu important pentru Celtic îl reprezintă faptul că joacă pe teren propriu, în faţa a zeci de mii de suporteri dispuşi să-şi conducă echipa spre victorie.

 

Molde – Legia peste 2,5 goluri (cotă 2,10)

 

Molde, campioana Norvegiei nu trece printr-o perioadă tocmai fastă, deci e vulnerabilă în faţa polonezilor de la Legia Varşovia. Pe lângă faptul că-s şanse mari ca Molde să primească cel puţin un gol pe teren propriu, totuşi norvegienii practică un fotbal ofensiv şi au toate şansele să marcheze în poarta Legiei, care nu e tocmai cea mai îndreptăţită echipă să spere că va scăpa cu poarta intactă.

 

Portuguesa – Criciuma pauză X (cotă 2,10)

 

Ştim că Portuguesa ne-a dezamăgit în weekend după ce nu şi-a respectat statutul de echipă cu egal la pauză, dar nici nu putem sta supăraţi prea mult pentru că s-a ivit o nouă ocazie. Criciuma are trei partide din ultimele cinci cu egal la pauză, astfel că există premize ca pontul nostru să fie validat.

Citit 2874 ori Ultima modificare Marți, 30 Iulie 2013 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.