Pariurile zilei: Vedetele fac diferenţa

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PSG - Bordeaux 1 (cotă 1,55)

 

Vedetele de la PSG trebuie să-şi răsplătească finanţatorul pentru salariile colosale cu încă un trofeu cucerit, Supercupa Franţei. De partea cealaltă, Bordeaux este într-un continuu regres faţă de perioada de acum cinci ani, când se bătea an de an la titlu şi ajungea în fazele superioare din Liga Campionilor. PSG e mare favorită, diferenţa de valoare dintre cele două loturi fiind colosală.

 

Corona - Astra 2 (cotă 1,75)

 

Cea de-a doua echipă a Braşovului, Corona, a făcut deja paşi înceţi dar siguri către liga secundă, după două înfrângeri în primele două etape. Astra e pe mare val, cu victorii impresionante în Europa League şi un succes la scor în deplasare cu Viitorul (4-0). E prea puţin probabil ca Astra să nu poată facă diferenţa într-un meci cu o nou promovată care are un lot modest.

 

Dinamo Moscova - Terek 1 (cotă 1,80)

 

Dan Petrescu a început rău de tot campionatul în Rusia, astfel că orice pas greşit îl pune în pericol. Meciul cu Terek poate fi rampa de lansare a celor de la Dinamo Moscova către prima parte a clasamentului, mai ales că adversarul întâlnit e la îndemână, cu doar două puncte strânse în primele trei etape, fără să fi jucat însă cu adversarii de prim rang din Rusia.

Citit 3303 ori Ultima modificare Vineri, 02 August 2013 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.