Pariurile zilei: Raid în ţările nordice

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Djurgardens – Helsingborg 2 (cotă 1,85)

Liderul primei ligi suedeze nu-şi prea permite să calce strâmb, avansul faţă de urmăritoare fiind de doar două puncte. Helsinborg este şi în mare formă şi are şanse mari să bifeze a patra victorie la rând, în condiţiile în care adversarul e din partea inferioară a clasamentului (locul 12 din 16 echipe) şi într-o formă mizerabilă, prezentându-se la acest meci după două eşecuri la rând şi cu o singură victorie din ultimele cinci meciuri.

Norrkoping – Mjallby peste 2,5 goluri  (cotă 1,75)

Am mai ales încă un un meci din prima ligă a suedezilor, între două echipe ale căror partide de regulă se încheie cu goluri multe. De altfel, într-un clasament al mediei numărului de goluri pe meci, Mjallby e prima (3,12 goluri/joc) iar Norrkoping a treia (3,06).

Bodo Glimt – Sandefjord 1 (cotă 1,60)

În liga a doua din Norvegia estimăm că nu e loc de o surpriză de proporţii în partida de pe teren propriu a primei clasate. Bodo Glimt are un parcurs de senzaţie, câştigându-şi autoritar ultimele nouă partide! Dincolo, Sandefjrod (locul 5) trece printr-o perioadă în care nu-i iese mare lucru, fără victorie în ultimele patru runde.

Citit 3156 ori Ultima modificare Duminică, 04 August 2013 14:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.