Pariurile zilei: Succesul e garantat de valoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fenerbahce – Salzburg 1 (cotă 1,80)

O vorbă bătrânească a pariorilor spune că nu se pune niciodată contra turcilor atunci când joacă acasă. Chiar dacă nu e o regulă general valabilă, de această dată poate fi luată în calcul, având în vedere faptul că lotul celor de la Fenerbahce este mai valoros decât al adversarului. În plus, după 1-1 în manşa tur, Fener are nevoie de victorie ca sa treacă mai departe, pentru că nu e genul de echipă care să apare un 0-0.

 

Exeter – QPR 2 (cotă 1,60)

 

Chiar dacă evoluează în liga secundă engleză, QPR are foarte mulţi jucători de valoare în lot şi ar putea juca lejer în Premier League, dacă n-ar fi fost conjunctura dificilă din sezonul trecut care a şi retrogradat-o. Cu toate acestea, QPR este mult ca valoare peste Exeter, din liga a patra, chiar şi dacă antrenorul va decide să folosească jucătorii de rezervă.

 

Partizan – Ludogorets 1, la egal pariul se rambursează (cotă 1,52)

 

Sârbii şi bulgarii îşi dispută un loc în play-offul Ligii Campionilor, pornind de la scorul de 2-1 pentru campioana Bulgariei, Ludogorets. Practic, Partizan are nevoie de o victorie cu 1-0 sau orice succes la cel puţin două goluri diferenţă. Încă dinainte de a se juca prima manşă, Partizan era văzută drept favorită pentru a trece mai departe. Astfel, ne conformăm calculelor hârtiei şi mizăm pe un succes al sârbilor, dar cu măsură de precauţie ca în caz de egal să ne primim banii înapoi.

Citit 2732 ori Ultima modificare Luni, 05 August 2013 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.