FCM Dunărea, egal în amicalul cu Gloria Buzău

FCM Dunărea, egal în amicalul cu Gloria Buzău
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de ligă secundă FCM Dunărea a primit, sâmbătă după-amiază, replica colegei de eşalon Gloria Buzău, într-o partidă de verificare. După eşecul de zilele trecute din amicalui de la Buzău, scor 0-1, gălăţenii au avut ca obiectiv un joc bun şi revanşa. Până la urmă obiectivul a fost realizat parţial, revanşa urmând a fi luată în campionat. A fost un meci util, cu o primă repriză reuşită şi cu o a doua slabă, aspect evidenţiat şi de evoluţia scorului. Gazdele au condus cu 1-0, prin golul internaţionalului de juniori Moroşanu, care a reluat în plasă o minge respinsă la şuţul lui Neagu, dintr-o lovitură liberă. După reluare, buzoienii au egalat din penalti (fault comis de Radu – min. 53), pentru ca peste nouă să treacă în avantaj. Trupa antrenată de Ion Viorel a fost egalată în min. 71, când gălăţenii au beneficiat de o lovitură de la 11 m, ratată de Bâtfoi, dar tot el a reluat în poartă pentru 2-2 mingea respinsă de golakeeperul advers. Dunărenii puteau câştiga, însă mingea şutată de Sfrijan, în penultimul minut, a nimerit bara! În acest meci a fost şi o noutate, portarul Cosmin Costea (de la Viitorul Constanţa), aflat în probe.

Antrenorul Ioan Balaur a folosit aproape întregul lot de jucători: Olaru (min. 46 Costea) – Radu (55 Sfrijan), Hristian (46 Asanache), Manea (46 Şomodean), Sorin Cucu (46 Cristea) – Stelian Cucu (65 Comşa), Istrate (46 Chebac) – Moroşanu (46 Moise), V. Florea (46 Drăgan), Gohoreanu (46 Cenk; 75 Matei) – Neagu (46 Bâtfoi).

Până la startul în noul sezon competiţional, FCM Dunărea va mai susţine trei jocuri: marţi – în Cupă, la Lieşti, sâmbătă (31 august) „returul amical” cu SC Bacău – pe Stadionul „Dunărea”, iar pe 7 septembrie, cu Oţelul.

Citit 1234 ori Ultima modificare Duminică, 25 August 2013 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.