Oţelul speră la transferuri pe ultima sută de metri

Oţelul speră la transferuri pe ultima sută de metri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Directorul general Narcis Răducan ţine legătura cu impresarii, sperând să apară „un caz fericit” în cele două săptămâni rămase până la închiderea perioadei de transferuri


Ultimul meci de campionat, cel pierdut sâmbătă la Ceahlăul, a evidenţiat problemele de lot ale Oţelului, cu unele posturi neacoperite în special în compartimentul ofensiv, antrenorul Ionuţ Badea spunând că-i lipseşte un om gol şi că echipa suferă la ultima pasă.

Deşi admite că şansele sunt reduse pentru o achiziţie de valoare în ultimul moment, directorul general Narcis Răducan a spus că speră totuşi să primească de la agenţii de jucători vreo propunere interesantă, care să mai rezolve din probleme. „Pe 9 septembrie se va încheia perioada de transferuri şi, atât timp cât ne permite regulamentul, suntem deschişi, dacă apare vreo oportunitate. Nu este deloc simplu, pe ultima sută de metri este foarte greu să găseşti un jucător care să fie şi ieftin, şi bun, şi să nu fie luat de altcineva până acum. Totuşi, mai sunt şi cazuri fericite, tocmai de aceea suntem încă ancoraţi în relaţiile cu impresarii”, a declarat Răducan.

Acesta a precizat că, dacă nu se ivi acum vreo oportunitate, se impune ca măcar la iarnă, după turul de campionat, să se facă achiziţii semnificative. „Suntem conştienţi că nu am avut cea mai bună campanie de transferări, a trebuit să ne limităm la ce bani avem. Trebuie să ne adaptăm la realităţile financiare din România şi asta am făcut în această vară. Deocamdată, acesta ne este lotul şi cred că ne vom descurca bine până la sfârşitul turului, când va trebui să punctăm şi la acest capitol, mai ales dacă ne vom menţine în prima parte a clasamentulu”, a adăugat Narcis Răducan.

În această vară, cu excepţia portarului Boşneag (titular în utlimele două jocuri) şi a mijlocaşului Ciprian Milea (213 minute jucate în patru partide), au fost aduşi jucători tineri, care au evoluat puţin sau deloc până acum. În afara de Ciprian  Bogdan Gavrilă, venit de la Chindia Târgovişte după un periplu prin Italia, la AS Roma şi Lecee, a jucat într-un singur meci doar 27 de minute, iar Georgel Pungă, adus de la CF Brăila, n-a apucat încă să debuteze la Oţelul. De asemenea, Bogdan Chipirliu şi Constantin Mişelăricu au revenit la Oţelul după ce fuseseră împrumutaţi la FCM Dunărea, respectiv Delta Tulcea, dar n-au fost folosiţi deloc în primele şase etape. O situaţie specială este cea a atacantului argentinian Diego Sevillano, teoretic cea mai importantă achiziţie a verii, care nu a apucat să joace pentru că nu i-a fost rezolvată încă problema permisului de muncă, debutul său fiind estimat să se producă în etapa următoare, programată peste trei săptămâni.

Citit 2076 ori Ultima modificare Luni, 26 August 2013 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.