Pariurile zilei: Ponturi nocturne

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Icasa – Parana peste 2,5 goluri (cotă 1,95)

 

Pentru adevăraţii pariori ora târzie de disputare a partidelor nu reprezintă un impediment. Astfel că ne orientăm şi către campionatele din America de Sud, în special din Brazilia. Icasa e formaţia din liga a doua braziliană cu cele mai multe partide în care s-au marcat cel puţin trei goluri, având 15 meciuri din 18 cu astfel de deznodământ. Nici adversarul de astăzi, Parana, nu e străin de partide cu goluri multe. În patru din ultimele cinci partide în care Parana a fost pe teren s-a marcat de cel puţin trei ori.

 

Goias – Gremio 2, la egal pariul se rambursează (cotă 1,87)

 

Gremio e într-o super-formă în campionatul Braziliei, având cinci victorii în ultimele cinci partide, ameninţând primul loc al clasamentului. Pentru a ajunge pe prima treaptă, Gremio are nevoie de un succes în deplasarea cu Goias, dar care e un adversar destul de incomod, cu patru remize în ultimele cinci partide. Astfel, pentru a ne lua măsură de siguranţă, apelăm la varianta cu o cotă redusă pentru un succes al oaspeţilor, cu condiţia să ne primim banii înapoi în caz de egal.

 

Darmstadt – Chemnitzer sub 2,5 goluri (cotă 1,65)

 

Liga a treia din Germania e plină de surprize de obicei şi încercăm să le evităm pe cât de mult posibil. Darmstadt are cinci din cele şase meciuri disputate până acum cu mai puţin de trei goluri în meci, iar Chemnitzer are patru din şase sub aceeaşi limită. Totuşi, nu e un campionat cu mare încredere şi nu îndemnăm aici la mize mari.

Citit 2886 ori Ultima modificare Marți, 03 Septembrie 2013 10:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.