Pariurile zilei: Meciuri de încercat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hoogstraten – FC Brussels 2 (cotă 2,40)

 

Liga secundă din Belgia n-are prea multe etape scurse până în prezent, dar oaspeţii au început perfect, cu trei victorii din tot atâtea partide. Şansele celor de la FC Brussels de a-şi menţine parcursul perfect, cu număr maxim de puncte, sunt foarte mari, având în vedere că joacă în deplasare cu o nou-promovată, Hoogstraten, care a şi pierdut primele două jocuri disputate pe teren propriu până acum, fără să marcheze măcar, 0-3 cu Virton şi 0-2 cu St. Truiden.

 

Portuguesa – Ponte Preta pauză X (cotă 2,05)

 

Portuguesa, echipa care ne-a făcut fericiţi cu rezultatele de egalitate de la pauză din sezonul trecut, nu mai e atât de riguroasă şi în acest sezon, însă există totuşi 11 din cele 17 meciuri disputate cu egal la pauză. Ponte Preta e o formaţie mai slab clasată decât Portuguesa şi joacă în deplasare pentru a scoate măcar un punct, astfel că se va axa mai mult pe defensivă. Cum e perioadă săracă în meciuri, ne agăţăm şi de astfel de meciuri de încercat, cu cote generoase.

 

Internacional – Corinthians sub 2,5 goluri (cotă 1,55)

 

Tot în prima ligă din Brazilia, la fel ca meciul de mai sus, ne orientăm după statistică şi mizăm că se vor marca mai puţin de trei goluri, aşa cum s-a întâmplat în 16 din cele 17 partide disputate în acest sezon de Corinthians. E drept că Internacional e o echipă ceva mai ofensivă decât media campionatului, dar chiar şi-aşa, balanţa înclină serios în favoarea unui meci cu mai puţin de trei goluri înscrise.

Citit 3212 ori Ultima modificare Marți, 03 Septembrie 2013 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.