Pariurile zilei: Cote foarte tentante

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Winterthur – Will peste 2,5 (cotă 1,45)

Nu prea cum să nu iasă un meci fără multe goluri între două echipe care nu ştiu ce înseamnă fotbalul „închis”. Oaspeţii, lideri după şase etape, alcătuiesc o trupă ofensivă (medie de 2,5 goluri marcate pe meci), iar în toate partidele acestora din acest sezon s-au dat peste 2,5 goluri. Nici gazdele nu stau mai prejos la acest capitol (un singur joc din şase sub 2,5), dau multe goluri, dar şi încasează pe măsură. Minim trei goluri în acest joc din liga a doua elveţiană!

Rijeka – Lokomotiva Zagreb 1 cotă 1,80

O formaţie care a scos pe Vfb Stuttgart din Europa League şi a intrat în grupe n-are cum să nu fie mare favorită, chiar dacă privind clasamentul apare senzaţia de echilibru (locurile 3-4, ambele cu câte 15 puncte). Rijeka a avut parte şi de program dificil până acum, trecând cu bine peste derbiurile cu cele două predecesoare din clasament (egaluri, în deplasare cu Hajduk şi acasă cu Dinamo zagreb). Fără nicio înfrângere până acum, urcă pe locul doi dacă bate pe Lokomotiv, o formaţie care începe să gâfâie (două eşecuri în ultimele trei etape).

 

Randers – Soderjyske 1 (cotă 2)

Gazdele au făcut deja un pas greşit la începutul lunii, când au suferit singura înfrângere de până acum (în faţa liderului), astfel că sunt obligate să câştige pentru nu pierde contactul cu primele trei clasate. Randers a ieşit din cupele europene (eliminată de Rubin Kazan în play-off-ul Europa League), iar acum poate să se concentreze doar pe campionat şi să-şi confirme statutul de favorită în faţa unui adversar care nu e în formă deloc, Soderjyske, cu trei înfrângeri şi un egal în ultimele patru etape. Cota e prea tentantă pentru a ocoli acest pariu.

Citit 3515 ori Ultima modificare Duminică, 01 Septembrie 2013 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.