Pariurile zilei: Nu ne oprim

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rotor Volgograd – Luch Energiya sub 2,5 goluri (cotă 1,60)

 

Chiar dacă nu există o ofertă generoasă de meciuri de pariat, nu ne oprim şi ne jucăm şansele până la capăt. Liga a doua din Rusia ne oferă un meci care pare la îndemână pentru a fi jucat la pariuri cu mai puţin de trei goluri înscrise. Luch Energiya are nu mai puţin de nouă partide din zece cu astfel de deznodământ, dar nici Rotor nu stă deloc rău la acest capitol, cu şapte meciuri încheiate cu mai puţin de trei goluri. De asemenea, Rotor Volgograd a fost echipa cu cele mai multe jocuri din sezonul trecut cu mai puţin de trei goluri marcate în meci.

 

Olanda U21 – Scoţia U21 H1 (cotă 1,90)

 

Preliminariile pentru Campionatul European U21 sunt abia la încept şi tocmai de aceea Olanda are nevoie de un succes convingător pentru a se instala din start în postura de favorită a grupei. Avantajul valoric al lotului, plus cel al propriului teren, în confruntarea cu reprezentativa similară a Scoţiei, le dă tinerilor olandezi o postură de favoriţi cerţi la acest meci.

 

Austria U21 – Spania U21 2 (cotă 1,50)

 

Cu toate că Austria are generaţii destul de bune de jucători la echipele naţionale de juniori, Spania este forţa supremă la acest capitol. La fel ca în cazul Olandei, şi pentru Spania U21 e primul joc din această campanie de preliminarii, astfel că un succes este necesar pentru a dicta tonul în această grupă de calificare.

Citit 3004 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Septembrie 2013 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.