Pariurile zilei: Ponturi variate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Belarus - Franţa 2 (cotă 1,50)

 

Naţionala Franţei tremură în faţa unui dezastru, ratarea calificării la Campionatul Mondial. Chiar dacă pare aproape sigură de locul secund în grupă, ar putea rămâne pe afară din urnele pentru tragerea la sorţi a barajului, dacă va rămâne echipa de pe locul doi cu cel mai slab punctaj. Astfel, Franţa are nevoie de trei puncte, chiar dacă e greu să o mai prindă pe Spania din urmă, în timp ce naţionala Belarusului se află în regres şi singura miză rămasă e ocuparea unui loc cât mai bun în grupă.

 

Ţara Galilor - Serbia 1 sau 2 la pauză (cotă 1,67)

 

Naţionala Ţării Galilor, în care e vedetă cel mai scump jucător din lume, Gareth Bale (100 de milioane de euro), e obişnuită cu răsturnări de scor. Doar într-un singur meci din cele pentru preliminariile CM 2014 a fost cu egal la pauză atunci când a jucat Ţara Galilor. De asemenea, la fel s-a întâmplat şi în tur, atunci când Serbia a condus la pauză, scor 2-1.

 

Salyut - Rotor sub 2,5 goluri (cotă 1,55)

 

Încă din sezonul trecut, liga a doua din Rusia ne-a oferit meciuri bune de pariat la goluri puţine. Nici în acest sezon n-am ratat ocazia de a ne multiplica banii pe cotele de la pariul de sub 2,5 goluri la unele jocuri. Astfel, am ochit pentru astăzi încă un meci cu goluri puţine. Atât Salyut, cât şi Rotor au opt din 11 meciuri încadrate în limita de cel mult două goluri în meci.

Citit 3481 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2013 16:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.