Pariurile zilei: Perspective frumoase

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Belgia U21 -  Irlanda de Nord U21 H1 (cotă 1,60)

 

Deşi zilele de luni nu-s tocmai sclipitoare pentru pariori, de această dată am găsit câteva ponturi cu perspective frumoase. Mai întâi, în calificările pentru Campionatul European U21, Belgia, care tocmai ce a trecut la handicap de Italia, în deplasare, are de înfruntat o formaţie fără nicio pretenţie la calificare, pe Irlanda de Nord. La fel ca la naţionala mare, şi echipa U21 a Belgiei e plină de jucători valoroşi, fiind favorită certă la primul loc în grupă.

 

Luxemburg U21 – Olanda U21  H2 (cotă 1,50)

 

Cu toate că naţionala de juniori din Luxemburg e cotată mai bine decât cea de seniori, totuşi, atunci când întâlneşte maşinăria de goluri a Olandei, e greu de emis pretenţii la mai mult de a limita proporţiile scorului. Poate că nu va fi o diferenţă uriaşă de scor, dar chiar şi-aşa, Olanda are şanse mari să câştige la cel puţin două goluri diferenţă, având în vedere valoarea lotului.

 

Boa – Bragantino sub 2,5 goluri (cotă 1,75)

 

În liga a doua din Brazilia se înfruntă echipele cu cele mai multe partide încheiate cu mai puţin de trei goluri înscrise. Ambele au înregistrat până acum 13 din 20 de partide disputate cu cel mult două goluri marcate în meci. Pariul e de luat în calcul mai ales că Boa are nu mai puţin de opt din cele zece partide jucate până acum în limita de goluri impusă de pariu.

Citit 3096 ori Ultima modificare Duminică, 08 Septembrie 2013 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.