Pariurile zilei: Ne orientăm după goluri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jablonec – Slavia Praga peste 2,5 goluri (cotă 1,65)

Ne-am obişnuit deja cu meciurile din Cehia la tipul de pariu „peste 2,5 goluri”, unde mai mereu am avut succes. De această dată se întâlnesc două echipe de-a dreptul nebune, cu rezultate mai rar întâlnite, de genul 5-5 în cazul gazdelor sau 0-7 la oaspeţi. Jablonec a fost şi în sezonul precedent echipa cu cea mai mare medie de goluri în meci, iar în actuala ediţie îşi păstrează seria de astfel de rezultate.

 

Rotor Volgograd – Torpedo Moscova sub 2,5 goluri (cotă 1,60)

Liga a doua din Rusia ne oferă partide bune de pariat la goluri puţine, aşa cum e şi cazul duelului dintre Rotor Volgograd şi Torpedo Moscova. Din câte 13 partide jucate de fiecare, gazdele au 10 meciuri cu mai puţin de trei goluri, iar oaspeţii s-au încadrat de nouă ori în limita impusă de pariu.

 

Sassuolo – Inter 2 (cotă 1,75)

Cei de la Inter au început foarte bine sezonul sub comanda noului antrenor, Walter Mazzari, şi ţinteşte clasarea în primele trei. Sassuolo, o nou promovată, a început dezastruos sezonul, cu trei înfrângeri din trei partide împotriva unor adversari modeşti, Hellas Verona, Livorno (alte două nou promovate) şi AC Torino. Inter poate profita şi de faptul că e una dintre puţinele echipe care se bat la vârf şi nu are încărcarea suplimentară a meciurilor din cupele europene, astfel că se poate concentra doar pe campionat.

Citit 3493 ori Ultima modificare Vineri, 20 Septembrie 2013 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.