Pariurile zilei: Cote variate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Sheriff – Anji 1 (cotă 3,20)

 

Anji a pierdut tot ce era mai bun din lot, n-a câştigat niciun meci în actualul sezon şi nici în Europa League nu are perspective mai bune. Sheriff, în schimb, e într-un continuu progres şi are toate şansele să câştige, mai ales pe teren propriu. Campioana Moldovei a fost la un pas de grupele Ligii Campionilor şi nu e deloc surprinzător că au ajuns în grupele Europa League, pentru că au tot ajuns în această fază în ultimele sezoane. Şi cota pentru o victorie a celor de la Sheriff e extrem de mare, aşa că merită încercat.

 

St. Gallen – Kuban X2 (cotă 1,49)

 

Echipa lui Dorinel Munteanu, Kuban Krasnodar, a dovedit şi până acum că nu e deloc o echipă uşor de învins. Stilul fostului antrenor al Oţelului, foarte prudent şi cu o apărare exactă, ne dă încredere că formaţia din Rusia va pleca neînvinsă. St. Gallen a scos înaintea grupelor pe Spartak Moscova, dar pe teren propriu a remizat, scor 1-1, ceea ce oricum se încadrează în pontul nostru.

 

Standard – Esbjerg 1 (cotă 1,40)

 

Una dintre cele mai în formă echipe din Europa, Standard Liege, a câştigat toate meciurile disputate până acum, şapte victorii în campionat, plus alte patru în Europa League. Standard ţinteşte calificarea în primăvara europeană, iar pentru îndeplinirea obiectivului e nevoie să nu se încurce acasă, mai ales cu echipa din ultima urnă, Esbjerg, o apariţie surprinzătoare în grupele Europa League.

Citit 3015 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Septembrie 2013 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.