Pariurile zilei: Meciuri dezechilibrate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atletico Madrid – Osasuna gazdele marchează în ambele repr. (cotă 1,70)

 

Cei de la Ateltico Madrid se descurcă de minune în continuare, chiar dacă l-au vândut pe golgheterul Falcao. Parcursul fără greşeală de până acum le dă speranţe gazdelor într-un succes categoric împotriva Osasunei, aflată în coada clasamentului. Atletico a reuşit să marcheze în ambele reprize împotriva unor adversari mai puternici decât Osasuna şi a făcut-o foarte lejer contra unor echipe de talia oaspeţilor.

 

Munster – FC Augsburg 2 (cotă 1,65)

 

FC Augsburg a început bine sezonul în Germania şi se află pe un trend ascendent încă din returul sezonului precedent. Chiar dacă evoluează în deplasare, cei de la Augsburg pornesc drept mari favoriţi, având în vedere că joacă pe terenul unei formaţii din liga a treia. De regulă, în Cupa Germaniei, echipele din prima ligă îşi fac treaba şi tratează serios competiţia, ceea ce sperăm să se întâmple şi în cazul de faţă.

 

Hoffenheim – Energie Cottbus peste 2,5 goluri (cotă 1,55)

 

Cea mai nebună echipă din Germania este la ora actuală Hoffenheim. În toate cele şase jocuri disputate până acum s-au marcat cel puţin trei goluri, iar un oponent de ligă secundă ne îndeamnă să credem că statistica se va păstra, mai ales că în Germania, de regulă, se înscrie mai mult în Cupă decât în campionat.

Citit 2900 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2013 13:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.