Danubius, victorie lejeră la startul diviziei secunde de handbal

Danubius, victorie lejeră la startul diviziei secunde de handbal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa feminină de handbal Danubius a pornit cu un succes în drumul spre revenirea în Liga Naţională. În prima etapă a ligii secunde, Danubius a dispus categoric, sâmbătă, pe teren propriu, de CSU Ştiinţa Bucureşti: 30-18 (18-4).

În ciuda faptului că antrenoarea Alexandrina Soare a fost nevoită să apeleze la câteva improvizaţii, precum extrema Delia Mărginean trecută pe postul de inter dreapta sau utilizarea ca titulară a junioarei Cristina Marcu, Danubius a controlat în totalitate jocul.

Paradele experimentatei Dana Goldic au facilitat drumul spre victorie al gălăţencelor, care după 15 minute conduceau cu 9-1. Repriza secundă a fost ceva mai animată, dar finalul de meci a consfinţit o primă victorie lejeră înregistrată de gălăţence în Divizia A.

De voie sau de nevoie, Danubius se află în prezent într-un plin proces de reconstrucţie şi abia la confruntările cu echipele puternice din serie, Unirea Slobozia şi HM Buzău, se va putea trage o primă concluzie pertinentă asupra nivelului echipei gălăţene.

Danubius Galaţi – Ştiinţa Bucureşti 30-18 (18-4)

Divizia A, Seria A, etapa întâi;

Arbitri: Ovidiu Petre – Cristian Mihai (ambii din Braşov);

Danubius: Dana Ancerencu, Cristina Bobeică – Iulia Artean 9, Delia Mărginean 7, Carmen Gheorghe 6, Maricica Trandafir 4, Mirabela Cricleviţ 3, Cristina Marcu 1, Daniela Enache, Alina Croitoru şi Alexandra Peleneagră;

Aruncări de la 7m: Danubius 5 (5 transformate); Ştiinţa – 7 (5). Minute de eliminare: 12-8.

Alte rezultate din liga secundă: Unirea Slobozia – HM Buzău 28-25, Ştiinţa Bacău – CSU Târgovişte 34-16.

 

Citit 1090 ori Ultima modificare Duminică, 22 Septembrie 2013 14:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.