Eşec la Slobozia. FCM Dunărea continuă să dezamăgească

Eşec la Slobozia. FCM Dunărea continuă să dezamăgească
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După egalul de pe teren propriu din etapa precedentă, acum gălăţenii au furnizat o nouă surpriză neplăcută, pierzând la Slobozia


Chiar dacă ne aflăm în etapa a IV-a, FCM Dunărea a susţinut sâmbătă abia al dolea joc, întâlnind în deplasare pe Unirea Slobozia. Gazdele s-au impus cu scorul de 3-1, după ce gălăţenii au avut avantaj la pauză.

Prima repriză a aparţinut oaspeţilor, care au condus prin golul marcat de Istrate, dintr-o fază pornită de la Gohoreanu. Apoi, Voicu Florea a şutat în bară, în urma unei acţiuni personale. În această parte a jocului au mai fost şi alte oportunităţi de desprindere, dar Gohoreanu, Florea şi Neagu nu au reuşit să fructifice vreuna.

În repriza a doua altele au fost datele problemei, Dunărea evoluând slab şi a fost taxată imediat. Două greşeli în defensivă, în primele minute de la reluare, i-au permis lui Emil Nanu să întoarcă soarta meciului prin două goluri marcate în min. 49 şi 52. Până la urmă tabela a arătat 3-1 în favoarea gazdelor, deşi în ultimele minute au fost două faze în care Gohoreanu ar fi putut duce tabela la 3-2.

Tehnicianul gălăţean a venit cu câteva precizări în legătură cu prestaţia echipei: „Nici acum nu-mi pot explica căderea din mitanul al doilea. După o primă repriză reuşită, în a doua echipa noastră a avut o cu totul altă faţă. Am primit două goluri repede şi jocul a căpătat o altă turnură. După acest şoc ne-am pierdut luciditatea. Am cedat şi mijlocul terenului, am avut probleme şi în defensivă, în special în jocul cu capul, astfel că tabela a curs în favoarea gazdelor, iar în loc de 2-2 s-a făcut 3-1”, ne-a declarat antrenorul Ion Balaur.

În acest meci nu au putut fi favoriţi Bâtfoi – încă indisponibil, şi Sorin Cucu – accidentat. A arbitrat Mihai Amorăriţei, din Câmpina.

FCM Dunărea a aliniat formaţia: Olaru – Radu, Şomodean, Hristian, Ghiocel (min. 52 Chebac) – Manea, Stelian Cucu – Istrate (70 Moroşanu), V. Florea (55 Cenk), Gohoreanu – Neagu.

În următoarea etapă, dunărenii vor juca tot în deplasare, la ACS Berceni, echipă recent promovată, care în această etapă a câştigat în deplasare.

Reamitim că etapa trecută FCM Dunărea a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de la Galaţi cu Rapid CFR Suceava.

A fost etapa oaspeţilor

Mai mult de jumătate dintre punctele puse în joc în această etapă au fost adjudecate de echipele vizitatoare. Cea mai mare surpriză s-a înregistrat la Iaşi, unde fosta prim-divizionară CSMS Iaşi, cu obiectiv promovarea, a fost bătută de o echipă venită din eşalonul al treilea. Iată rezultatele complete ale rundei a IV-a: SERIA I - CSMS Iaşi – FC Clinceni 0-2, Farul – CF Brăila 0-1 (gol marcat de gălăţeanul Sorin Frunză), Rapid CFR Suceava – ACS Berceni 0-2 şi Rapid Bucureşti – SC Bacău 1-0. Meciul Sportul - Gloria Buzău nu a fost programat, iar Unirea Tărlungeni a stat. În clasament conduce FC Clinceni – 10 p, urmată de Iaşi – 9 p şi Rapid Bucureşti – 8 puncte. FCM Dunărea a rămas cu un singur punct, din două meciuri şi se află pe locul XI. SERIA A II-A: CSM Rm. Vâlcea – U.T. Arad 2-0, FC Bihor – C.S. Mioveni 1-1, FC Olt – Gloria Bistriţa 1-2, Minerul Motru – CF „U” Craiova 0-1, Olimpia Satu Mare – ASA Tg. Mureş 1-0 şi CS „U” Craiova – Metalul Reşiţa 1-3. Pe primele locuri – Gloria Bistriţa şi Rm. Vâlcea – cu câte 7 puncte.

 

Citit 1389 ori Ultima modificare Duminică, 22 Septembrie 2013 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.