Oţelul nu poate conta pe cei mai experimentaţi jucători din lot în meciul de la Chiajna
Foto: Victoraş Astafei

Oţelul nu poate conta pe cei mai experimentaţi jucători din lot în meciul de la Chiajna
Victoraş Astafei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană va juca în deplasare, cu cei de la Concordia Chiajna, fără cei mai vechi doi jucători din lot, Costin şi Paraschiv


Fotbaliştii de la Oţelul se află în faţa unei duble confruntări în această săptămână cu formaţia Concordia Chiajna, astăzi în campionat pe terenul adversarei şi joi în şaisprezecimile Cupei României, acasă. În special datorită rezultatelor slabe din ultima perioadă în Liga I, cu patru înfrângeri şi doar o victorie în ultimele cinci etape, partida de astăzi a devenit una deosebit de importantă pentru viitorul apropiat şi nu numai al roş-alb-albaştrilor, pentru că în cazul unui eşec s-ar ajunge într-o situaţie în care ameninţarea cu retrogradarea devine o problemă serioasă.

Adversarul de astăzi este pe locul 15, cu şase puncte, doar trei mai puţin ca Oţelul şi este unul dintre puţinii accesibili teoretic pe care-i mai poate întâlni în deplasare echipa gălăţeană în tur, astfel că dacă şi de aici s-ar întoarce cu tolba goală viitorul s-ar contura în culori sumbre.

Misiunea Oţelului este îngreunată şi de cele două absenţe de marcă, ale lui Costin şi Paraschiv, cei mai experimentaţi şi mai vechi jucători din lot, cei doi fotbalişti care joacă de peste şapte ani la Oţelul fiind suspendaţi în urma eliminărilor din partida precedentă, cea cu Astra (scor 0-4).

"Dubla cu Chiajna, o bornă importantă a sezonului”

Antrenorul Ionuţ Badea consideră cele două jocuri din această foarte importante pentru tot sezonul, cel de astăzi având şi miza refacerii moralului după eşecul cu Astra. „Până la meciul de Cupă cu Chiajna e foarte important cel de campionat, avem nevoie de un meci bun pentru a depăşi momentul greu după înfrângerea cu Astra. Trebuie ca cei care intră pe teren să îi suplinească cu brio pe cei absenţi. Dubla cu Chiajna e o bornă importantă a sezonului”.

Cel mai probabil, Badea îl va titulariza în centrul defensivei pe Sipovici, în condiţiile absenţei lui Costin, în timp ce în centrul ofensivei este posibilă revenirea lui Astafei.

Partida Concordia Chiajna - Oţelul Galaţi contează pentru etapa a 8-a din Liga I, va începe la ora 19.30 şi va televizată în direct de postul Dolce Sport.

 

Citit 1392 ori Ultima modificare Duminică, 22 Septembrie 2013 20:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.