Pariurile zilei: Meciuri de elită

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lazio - Catania 1 (cotă 1,70)

 

În etapa intermediară din Serie A, mizăm pe o victorie a celor de la Lazio, care au nevoie să câştige toate cele trei puncte pentru a nu pierde contactul încă din primele etape cu locurile fruntaşe. De partea cealaltă, Catania e dezamăgirea startului de sezon, cu un singur punct obţinut din patru jocuri, iar şansele pentru a scoate ceva la Roma sunt chiar reduse, mai ales că Lazio s-a descurcat excelent acasă până acum: 2-1 cu Udinese, 3-0 cu Chievo şi 1-0 cu Legia Varşovia, în Europa League.

Bologna - AC Milan 2 (cotă 2,10)

Tot din Serie A, un campionat de elită, ne îndreptăm atenţia către AC Milan, care se află din nou în faţa unui start ezitant de sezon. Oaspeţii reprezintă clar echipa mai bună şi deja se află în spatele primelor trei clasate, astfel că paşii greşiţi nu mai sunt deloc o opţiune pentru milanezi. Adversarul nu e deloc de speriat, cu doar două puncte în patru partide, iar la ce cotă are AC Milan pentru un succes, măcar de dragul ei merită jucat.

Newcastle - Leeds 1 (cotă 1,75)

Cu un lot bun, dar fără prea mari realizări în ultima perioadă, Newcastle trebuie să trateze serios Cupa Ligii Angliei, pentru că poate fi şansa de a prinde un loc european. Pentru a ajunge în ultimul act, are de trecut mai întâi de Leeds Utd, club cu tradiţie ce-i drept, dar aflat la jumătatea clasamentului în liga secundă.

Citit 2578 ori Ultima modificare Marți, 24 Septembrie 2013 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.