Suporterii Oţelului se mobilizează înainte de meciul cu Dinamo

Suporterii Oţelului se mobilizează înainte de meciul cu Dinamo
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fanii Oţelului sunt decişi să îşi unească forţele înaintea meciului de duminică seară, de la ora 21.30, cu Dinamo, pentru a-şi purta favoriţii spre victorie.

„Duminică, 29 septembrie, suporterii oțelari sunt datori încă o dată să își arate devotamentul față de echipa pe care o iubesc și nu într-un meci oarecare. Întâlnim Dinamo, una dintre echipele din București, una dintre echipele căreia îi este destinată scandarea “Este Galațiul, e casa noastră”.

Suntem mândri gălăţeni, iar din acest motiv, trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a anihila eterna aroganță tipic bucureșteană referitoare la echipele din provincie, dar și la suporterii acestora. În acest sens, suporterii din Peluza Nord “Străjerii Moldovei” pregătesc o coregrafie, în scopul de a avea o prestație prin care putem spune din nou “Sunt mândru că sunt gălățean!”.      

Însă o acțiune de acest gen consumă timp și resurse financiare, deci este necesar aportul fiecăruia dintre noi pentru a realiza ce ne propunem de fiecare dată. Astfel, lansăm un apel către toți oțelarii care vor să își aducă aportul, să doneze,la Crama Suporterilor, aflată în Centru, în spate la “Nespălata” / în spatele barului “365”, orice sumă de bani, mică sau mare. 

În acelaşi timp, invităm toți oţelarii să ni se alăture duminică, în Peluza Nord, Sector B, acolo unde preţul biletului va fi doar 2 lei”, se arată în comunicatul emis de suporterii dela PeluzaNord.

Partida Oţelul – Dinamo este programată duminică, ora 21.30, pe stadionul „Oţelul”. Meciul va fi transmis în direct de DigiSport.

Citit 1524 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 11:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.