Forţe proaspete în lotul Oţelului / Sevillano ar putea intra cu Dinamo
Foto: Sevillano ar putea juca pentru prima oară într-un meci oficial la Oţelul

Forţe proaspete în lotul Oţelului / Sevillano ar putea intra cu Dinamo
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Transferul atacantului argentinian a fost rezolvat, iar acesta are şanse mari să prindă lotul la meciul de duminică seară


Oţelul a dat recital, joi, contra celor de la Concordia Chiajna, scor 6-2, în Cupa României şi se pregăteşte pentru meciul de duminică seară, din campionat, de pe teren propriu, cu Dinamo. Pentru acest joc, antrenorul Ionuţ Badea îl poate lua în calcul şi pe atacantul argentinian Diego Sevillano. Cei din conducerea clubului au anunţat rezolvarea transferului său la Oţelul de la Godoy Cruz, după o întârziere provocată din greşeala clubului argentinian. De altfel, Sevillano s-a pregătit în ultima lună şi jumătate sub îndrumarea staff-ului tehnic al roş-alb-albaştrilor, ba chiar a şi jucat în două partide amicale, reuşind să marcheze un gol frumos în meciul câştigat cu CF Brăila, scor 3-0.

Pe lângă Sevillano, începând cu săptămâna viitoare la Oţelul va sosi şi mijlocaşul panamez Armando Cooper, tot de la Godoy Cruz, care va semna pe o perioadă de un an cu opţiune de prelungire pentru cel puţin încă două sezoane. Cooper va sosi duminică în România, urmând a fi adus la Galaţi de Alejandro Viglianti, directorul sportiv al FC Oţelul.

„Am rezolvat transferurile celor doi, duminică la prânz va sosi şi Armando la Bucureşti, cel mai probabil eu îl voi aduce la Galaţi, iar de săptămâna viitoare va intra la antrenamente”, a spus „Vigli”.

De asemenea, ca noutate în lot pentru meciul cu Dinamo este şi revenirea lui Paraschiv după cele două etape de suspendare primite în urma cartonaşului roşu încasat cu Astra. În schimb, Lucian Murgoci s-a accidentat la meciul de Cupă, suferind o fractură şi va absenta cu Dinamo. Tot pe lista absenţelor mai figurează Silviu Ilie şi Alex Zaharia, accidentaţi de mai multă vreme, plus tinerii Tudorie şi Moglan, convocaţi la lotul naţional de juniori.

 

„Victorie şi cu Dinamo”

Unul dintre cei mai bun jucători de pe teren la meciul contra Concordiei Chiajna, brazilianul Marquinhos, a declarat că e important ca Oţelul să câştige şi meciul cu Dinamo. Micuţul mijlocaş al roş-alb-albaştrilor s-a declarat mulţumit de jocul colectiv în partida din Cupa României şi speră într-un succes duminică seară, indiferent cine va marca.

„Nu contează cine înscrie, pentru mine e mai important să câştige echipa decât să marchez. Am ratat un penalti cu Chiajna, mă voi pregăti mai mult de acum înainte şi la lovituri de la 11 metri. Cu Dinamo vrem să câştigăm, e foarte important pentru noi să reuşim”, a spus Marquinhos.

La meciul contra Concordiei de joi, Marquinhos a reuşit prima sa „dublă” şi primele goluri din acţiune în tricoul Oţelului. De asemenea, Oţelul n-a mai marcat şase goluri într-un meci de exact acum şase ani, 26 septembrie 2007, tot cu Concordia Chiajna şi tot în Cupa României, scor 6-0, însă în deplasare.

Altfel, meciul Oţelul – Dinamo este programat duminică seară, de la ora 21.30, pe stadionul „Oţelul”, transmis în direct de DigiSport.

Citit 1542 ori Ultima modificare Vineri, 27 Septembrie 2013 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.