Umilință fără margini! Înfrângere uluitoare a Oțelului în deplasarea de la Cluj!

Umilință fără margini! Înfrângere uluitoare a Oțelului în deplasarea de la Cluj!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oțelul s-a făcut de râs în depalsarea de la Cluj, cu CFR, scor 7-2, cu toate că antrenorul Ionuț Badea a apelat și la ultimele achiziții: Cooper, Henrique și Sevillano.

Gruparea roș-alb-albastră a pierdut rușinos în meciul disputat împotriva echipei fostului antrenor, Petre Grigoraș. De pe vremea primului mandat al lui Grigoraș n-a mai încasat Oțelul atâtea goluri într-un singur meci, atunci când gălățenii pierdeau acasă, scor 0-7, cu Rapid, dar într-un context mult mai favorabil în clasament. Golurile gazdelor au fost înscrise pe bandă rulantă încă din minutul 6, când Maah a deschis scorul.

La pauză a fost 4-0, au mai marcat Ogbu, Maah din nou și Cadu. Dezastrul a fost completat imediat după pauză de Florin Costea, iar Henrique a redus din diferență, pentru 5-1, în minutul 50. Alte două goluri au fost încasate de gălățeni în minutele 62 și 63, autori Gabionetta și Ogbu. Pe final, Henrique a reușit să mai puncteze o dată pentru Oțelul (minutul 84). Ca tacâmul unui meci dezastruos să fie complet, Giurgiu a fost eliminat în minutul 86, fiind al patrulea jucător eliminat de la Oțelul în ultimele patru etape.

Înfrângerea categorică a dus Oțelul în marginea prăpastiei, pe locul 14 după zece runde, cu doar trei lungimi avans față de Viitorul, următoarea clasată, dar care are și un meci mai puțin. Astfel, cu umilințe suportate la rând de suporteri și apropierea tot mai clară de locurile retrogradabile, ar trebui ca termenul demisie să fie luat în calcul de cei responsabili.

Antrenorul Ionuț Badea a folosit următoarea formulă: Boșneag – Cojoc (Joao Felipe min. 66), Mișelăricu, Sîrghi, Popescu – Milea (Băjenaru min. 29), Giurgiu – Cooper (Sevillano min. 59), Marquinhos, Iorga – Henrique. 

Citit 2509 ori Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2013 22:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.