Încă un eveniment sportiv de marcă la Galaţi / Gala lui Ciocan se poate alătura finalei SuperKomba

Încă un eveniment sportiv de marcă la Galaţi / Gala lui Ciocan se poate alătura finalei SuperKomba
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După anunţul organizării în oraşul nostru a finalei circuitului pe reguli de K1, sunt şanse mari ca în aceeaşi perioadă să fie şi următorul meci de box al gălăţeanului campion european WBO la categoria grea


Organizarea la Galaţi a celui mai mare eveniment european de kickboxing din acest an, marea finală a circuitului SuperKombat, poate fi cuplată cu următorul meci de box al pugilistului gălăţean Cristian Ciocan, campion european WBO la categoria grea. Ciocan a spus că există interesl de a fi alăturate în zile consecutive, pe 20 şi 21 decembrie, meciul său de box cu finala SuperKombat.

„Ar trebui să boxez pe 20 decembrie, cu o zi înaintea finalei K1 de la Galaţi. Sper să ajungem la o înţelegere, să facem ceva comun. Deocamdată suntem în tratative, eu m-aş bucura enorm să boxez din nou acasă. Publicul mă ajută foarte mult, mă simt bine aici”, a spus Cristian Ciocan.

De altfel, cei din Primăria Galaţi agreează această variantă mai ales că s-ar putea organiza două gale de amploare cu costurile pentru una singură. În acest moment se aşteaptă o confirmare din partea EC Boxing, clubul lui Ciocan, cu care au existat până acum doar discuţii preliminare.

 

Trei variante de adversar pentru Ciocan

Pugilistul gălăţean are trei variante de adversar pentru următorul său meci de box. Cele mai mari şanse pare să le aibă legendarul boxer Evander Holyfield, în vârstă de 50 de ani. O altă variantă probabilă ar fi cubanezul de 40 de ani, Juan Carlos Gomez, care l-a învins în trecut pe Mazikin (cel pe care l-a învins şi Ciocan în gala din februarie) şi s-a luptat cu Vitali Klitsckho. A rămas doar în stadiul teoretic varianta unui meci cu Denys Boytsov pentru a deveni challangerul oficial al campionului mondial Vladimir Klitsckho

„Aştept meciul din decembrie, deja am început uşor pregătirile. Am nevoie de meciuri, de adversari tari şi poate că voi ajunge să boxez şi la nivelul lui Klitsckho, dar numai prin foarte multă muncă pot reuşi. Am trei opţiuni de adversar, Holyfield, Gomez sau Boytsov”, a spus Ciocan.

 

Galaţi, capitala Kickboxingului

Altfel, pe 21 decembrie, la Patinoarul din Galaţi, va avea loc cel mai mare eveniment european din SuperKombat, gală care va avea şi scop caritabil, cu strângere de fonduri pentru sinistraţii din Galaţi în urma inundaţiilor de luna trecută.

“Pentru că suntem o promoţie 100% românească, iar finala va avea loc la Galaţi, alături de autorităţile locale am decis să venim în sprijinul românilor greu-încercaţi în această perioadă”, a spus Eduard Irimia, preşedintele SuperKombat, care a precizat că românii Cătălin Moroşanu, Raul Cătinaş, Andrei Stoica, Bogdan Stoica şi Benjamin Adegbuyi vor lupta împotriva celor mai buni luptători calificaţi anul acesta.

Citit 1737 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2013 15:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.